Нашият екип

Вие можете да станете част от нашия екип по време на нашите летни и зимни етнолагери, екскурзии и работилници ако обичате да работите с деца, но и да се забавлявате, учите и играете с тях! Ако радувате за българските обичаи и традиции, ако искате децата да получат много знания и пълноценна почивка, близък досег до българските природни, исторически и културни забележителности.

Вие можете да бъдете и наш представител и съ-организатор на етнолагери и събития във вашия град и там където сърцето ви тегли!

Магдалена Василева

Основател - Организатор -Ръководител лагери

Виолета Желева- от ""Ваканция М"

Туроператор, специализиран в ученически туризъм. Организатор програми.

Росица Димова - учител в начален етап 1-4 клас

Квалифициран учител с подход към децата

Петя Койчева - учител в начален етап 1-4 клас

Квалифициран учител с подход към децата

Повече за нашия екип

Представяне: Росица Димова - учител в начален етап 1-4 клас, ръководител лагер

Образование: Магистър специалност „ Предучилищна и начална училищна педагогика - Иновации в началното образование“; Магистър по „Право“.

"Приемам професията учител, като призвание и мисия в моя живот. Умението ми да общувам с деца ми помага да постигам целите си като преподавател – да събудя в децата желанието и жаждата за знания, да ги възпитам на добродетели и да им помогна да станат добри, отговорни, знаещи и можещи млади хора."

Сертифициран учител по Йога за деца. Активно практикувам йога от 7 години и преподавам Йога за деца от 2 години. Практиките за деца са специално адаптирани, като са съобразени с възрастта на децата и се поднасят под формата на игра и приказка. Едновременно с асаните се овладяват техники на дишане и концентрация, които помагат на децата да управляват емоциите си, да бъдат по-спокойни, осъзнати и радостни.

Мото: „Да обучаваш - означава да се учиш двойно“

Жозеф Жубер

Представяне: Петя Койчева - учител в начален етап 1-4 клас, ръководител лагер

Образование: Магистър специалност „ Предучилищна и начална училищна педагогика - Иновации в началното образование“;

Учител по призвание. Ръководител от нашите лагери. Специални умения в приложните изкуства.

Петя споделя:

"Здравейте! Казвам се Петя. Обичам приключенията и смятам, че за да бъде силен един човек трябва да познава корените си.

Смятам, че всеки ден е прашинка от философията на живота ни и грижливо трябва да съхраняваме нашите прашинки"

Представяне: Магдалена Василева- собственик/организатор. Ръководител лагер

Образование: Бакалавър специалност „ Международен Туризъм"- ИУ Варна; Курсове Маркетинг, Предприемачество и Управление.

Професионален опит както в Туризма, така и в други административни сфери, комуникация с клиенти, организация на цялостен търговски процес.

Родител на три деца и опит в работата с деца по време на работилници в града, както и детските лагери. Почитател на активностите сред природата и любител на исторически забележителности! Радател за Българската история, бит и обичаи, невероятна природа и дух на България!

" Вярвам, че само близката връзка с нашите корени и българско самосъзнание, ще направи децата ни силни, уверени и способни да се справят с предизвикателствата пред себе си! Силните семейни връзки, приятелства и отвореност към знанието за себе си и света ще направят живота на всеки смислен!"

"Нека запазим и задържим децата си в България! Тя има нужда от тях!"

Мото: "Знай българино, старината си! Там корена си ще видиш, силата си жизнена ще усетиш, сам себе си ще откриеш."

Ваканция М

Туроператор, специализиран в организиране на познавателен и образователен туризъм за деца.

Бъдете наш партньор във вашия град!

Нашите партньори

Вие можете да станете наш партньор ако сте туроператор, турагенция, хотел или къща за гости, занаятчия, радетел на Българското! Независимо дали предлагате настаняване или имате сами виждане за летни и зимни детски приключение, ние сме отворени за Вашите идеи и партньорство!

Бъдете наш партньор във вашия град!

Варненска Туристическа Компания

Туроператор, специализиран в селски, екологичен, приключенски и специализиран туризъм.

Свържете се с нас ако имате въпроси!

Споделете с нас вашето запитване, само въпрос, потърсете информация или просто се запознайте с нас! Дайте ни Вашата обратна връзка!